Arrangementer

Uddannelsesmesse i Tønder d. 10. oktober 2018

thumbnail_image012

 

 

 

 

Foredrag m/ Erik Østenkjær på Schackenborg Slot d. 17. september 2017

erikoestenkjaer

TRÆN DIN VILJE – MODSTÅ STRESS!

Tønder Håndværkerforening får besøg af Danmarks mest kontroversielle Mental-træner, Dipl. Psych. MFCC. Erik Østenkjær, der ved, at det er VILJEN, der giver dig dine bedste og største præstationer og holde dig fri af stress.

Erik har været coach og sparringspartner for eliteidrætsudøvere inden for 28 sportsgrene i 21 lande, coach for de tunge drenge indenfor sport, politik og underholdningsbranchen. Mere end fyrre års erfaring har gjort ham til ekspert på menneskets sind, og den viden deler han rundhåndet ud af under foredrag, i bøger, på kurser og i sin praksis.

Erik bliver ofte brugt af presse og TV i forhold til sportspsykologisk viden og som fast klummeskribent hos BT. Erik har udgivet 8 bøger om præstationspsykologi, heriblandt bestsellerne ”Træn din vilje” og ”Præstationskultur – mental management”.

Erik tager fat på at knuse gåden om, ”HVAD ER VILJEN”, og hvorfor får nogle mennesker meget ud af et lille talent, mens andre får lidt ud af et stort. Hvad er stress, hvornår opstår den, hvorfor og hvad kan vi gøre for at forebygge stress og psykisk sygdom.

Erik Østenkjær besøger os torsdag d. 14. september 2017 på Schackenborg Slot – kl. 19:30 – 21:00.

Vi glæder os til, Eriks dygtighed og erfaring kan give os alle et større indblik i begrebet stress, vilje og meget mere.

Tilmelding til dette spændende foredrag til uk@jejsingbyg.dk senest d. 1/9-17.

Tønder Håndværkerforening har inviteret Tønder Rotary Klub og Tønder Handelsstandsforening til deltagelse i dette arrangement.

Pga begrænset plads på Schackenborg Slot vil tilmelding foregå efter først til mølle princippet.

 

Med venlig hilsen

Tønder Håndværkerforening

 


Uddannelsesmesse i Tønder d. 12 oktober 2016

img_1489

img_1490

img_1491